Ν. Καραθανασόπουλος: Να ισχυροποιηθεί το ρεύμα της εργατικής – λαϊκής αντιπολίτευσης που εκφράζει το ΚΚΕ

Νίκος Καραθανασόπουλος, ΚΚΕ

Στις 25 Ιούνη πρέπει να ισχυροποιηθεί περισσότερο το ρεύμα της εργατικής λαϊκής αντιπολίτευσης την οποία εκφράζει μόνο το ΚΚΕ, τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο «Open».

Ξεκαθάρισε ότι απέναντι στη νέα αντιλαϊκή επίθεση όπως την καθορίζει η εαρινή έκθεση της Κομισιόν, με πάγωμα τριετιών, καθήλωση μισθών, νέα φοροληστεία, μπορεί να σταθεί μόνο το ΚΚΕ και όχι το ΠΑΣΟΚ ή ο ΣΥΡΙΖΑ που διαγκωνίζονται τώρα για την πρωτοκαθεδρία στην σοσιαλδημοκρατία και το προηγούμενο διάστημα ήταν συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση της ΝΔ, ψηφίζοντας μεταξύ άλλων εμβληματικά νομοσχέδια.

Σχετικά με την αναστάτωση στις ενδοσχολικές εξετάσεις λόγω των προβλημάτων με την τράπεζα θεμάτων, ο Ν. Καραθανασόπουλος υπογράμμισε ότι δημιουργείται επιπλέον ταλαιπωρία στους μαθητές που αντιμετωπίζουν έναν τεράστιο εξεταστικό μαραθώνιο και επισήμανε ότι θα έπρεπε να επέλεγαν οι καθηγητές τα θέματα για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Τέλος κάλεσε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων και να μη μείνουμε στις διαβεβαιώσεις.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...