Ν. Καραθανασόπουλος: Ο λαός να μην έχει αυταπάτες για την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση

Νίκος Καραθανασόπουλος ΚΚΕ

Είναι πρόκληση να γίνεται λόγος για παραπλανημένους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, μετά από όλα όσα έχουν δει τη δημοσιότητα, τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, μιλώντας σήμερα το πρωί στο «Action 24».

Όπως είπε, οι ναζιστές φασίστες θα χτυπηθούν με όρους κινήματος σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε γειτονιά, σχολείο και σχολή.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι επιχειρείται να διαμορφωθεί κλίμα πόλωσης με εκβιαστικά διλήμματα προς τον λαό ενόψει των εκλογών για να συγκαλυφθεί ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν παρεμφερή προγράμματα και δεσμεύονται σε βασικές κατευθύνσεις την επόμενη μέρα που θα είναι πιο δύσκολη για τον λαό.

Μια επόμενη μέρα που, όπως είπε ο Ν. Καραθανασόπουλος, θα περιλαμβάνει κατεδαφισμένα εργασιακά δικαιώματα, αιματοβαμμένα πρωτογενή πλεονάσματα και επίθεση στο βιοτικό επίπεδο από όποια κυβέρνηση προκύψει, γι’ αυτό κάλεσε τον λαό να μην έχει αυταπάτες σχετικά με το ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.

Τέλος, παρατήρησε επιλεκτικότητα για τις υποθέσεις διαφθοράς από τα τρία παραπάνω κόμματα, καθώς από κοινού απέρριψαν τα προηγούμενα χρόνια την πρόταση του ΚΚΕ για κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...