Ν. Καραθανασόπουλος: Ψήφος στο ΚΚΕ για να είναι το ισχυρό αντίπαλο δέος στην επόμενη κυβέρνηση

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος στη συγκέντρωση στην Πάτρα

Δεν θέλουμε να μπούμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα που είναι ανάμεσα στις μυλόπετρες του συστήματος, τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά». 

«Αν μπαίναμε σε ένα τέτοιο σχήμα θα ήταν σαν να αυτοχειριαζόμαστε», είπε ο Ν, Καραθανασόπουλος, εξηγώντας ότι «στις σημερινές συνθήκες θέλουμε να υπάρχει ένα ισχυρό αντίπαλο δέος στην εκάστοτε αντιλαϊκή κυβέρνηση». Συμπλήρωσε πως το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα εξουσίας, όταν ο λαός αποφασίσει να πάρει την εξουσία στα χέρια του.

«Η ”προοδευτική” κυβέρνηση δεν θα αναγκαστεί να προχωρήσει τα υπολειπόμενα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, δεν θα αναγκαστεί να μπει στην λογική της δημοσιονομικής πειθαρχίας;», είπε. 

Ο Ν. Καραθανασόπουλος στηλίτευσε τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «παραπλανημένων» ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής. «Εσείς πιστεύετε ότι είναι παραπλανημένοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής μετά τις δολοφονίες που έχουν γίνει;», σημείωσε, συμπληρώνοντας πως τέτοιες απόψεις εξωραΐζουν την ίδια τη δράση αυτών των μορφωμάτων.

Δείτε ακόμα...