Ν. Μαυροκέφαλος: Η απεργία να σημάνει γενικό ξεσηκωμό για αυξήσεις μισθών και φθηνά αγαθά

Νίκος Μαυροκέφαλος

Η απεργία της Τετάρτης 9 Νοέμβρη θέλουμε να στείλει ένα σήμα γενικού ξεσηκωμού, να πολλαπλασιαστούν οι διεκδικήσεις του λαού με κάθε τρόπο και να απαιτήσουν την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων που βρίσκονται στο επίκεντρο, τόνισε ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μιλώντας σε εκπομπή του «Real FM».

Όπως σημείωσε, τα κύρια αιτήματα της απεργίας είναι οι αυξήσεις στους μισθούς, οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, φθηνά αγαθά και ρεύμα για τον λαό.

Πρόσθεσε ότι τα μηνύματα για την απεργία και τη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις είναι αισιόδοξα, ενώ απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους εργαζόμενους, τον λαό. Όπως τόνισε, στα απεργιακά συλλαλητήρια καλούν και σωματεία και ενώσεις αυτοαπασχολουμένων και αγροτών, δείχνοντας ότι υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα από όλα τα στρώματα του λαού, καθώς και συνταξιούχων και νεολαίας, ακριβώς γιατί είναι πάρα πολύ καίρια τα ζητήματα και τα αιτήματα της απεργίας.

Δουλεύουμε για την πανεργατική απεργία με τη φιλοδοξία να είναι πραγματικά μια αφετηρία και μια κλιμάκωση μαζικών διεκδικήσεων, κινητοποιήσεων κάθε μορφής, επισήμανε ο Ν. Μαυροκέφαλος, ο οποίος καταλήγοντας ανέφερε ότι απέναντί μας έχουμε μια σκληρή αντιλαϊκή πολιτική την οποία χρειάζεται να ανατρέψουμε.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...