Ν. Παπαναστάσης: Άμεσα να γίνουν προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα και στις Δασικές Υπηρεσίες

Νίκος Παπαναστάσης

Το καθάρισμα των οικοπέδων δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά γίνεται στο πλαίσιο των μέτρων που πρέπει να λαμβάνονται για τη δασοπροστασία, τόνισε ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στο «One» σχετικά με τις πυρκαγιές που ξεσπούν και φέτος σε όλη τη χώρα, το βράδυ της Τετάρτης. 

Όπως είπε, η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε επικεντρωθεί στην πρόληψη και έτσι να ενισχύσει τις Δασικές Υπηρεσίες με δασικούς υπαλλήλους και πτυχιούχους δασάρχες, αλλά και την Πυροσβεστική με μόνιμο προσωπικό.

Σε ό,τι αφορά τις διεργασίες που σημειώνονται στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, καταρχάς, ο Ν. Παπαναστάσης υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ προειδοποιούσε τους εργαζόμενους και τον λαό μπροστά στις εκλογές ότι αν ψηφίσει ΚΚΕ, «θα του βγει ΚΚΕ», σε αντίθεση με την ψήφο σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως αυτές οι διεργασίες γίνονται «σε επίπεδο κορυφής» και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 

Τέλος, για τις βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία, ο βουλευτής του ΚΚΕ επισήμανε πως το εκλογικό αποτέλεσμα ήρθε σε μια στιγμή που και εκεί είναι σε πλήρη εξέλιξη διεργασίες για την αναμόρφωση της σοσιαλδημοκρατίας, αλλά έγινε και αποδεκτό από τη γαλλική αστική τάξη, καθώς δεν απειλούνταν η εξουσία της. Συμπλήρωσε, ακόμα, ότι και εδώ στην Ελλάδα με τα αποτελέσματα της Γαλλίας «σήκωσαν κεφάλι» όλες εκείνες οι δυνάμεις που έχουν ψηφίσει μνημόνια, αντεργατικούς νόμους και που «ο πυρήνας της πολιτικής τους είναι αυτός που στηρίζει όλα όσα γίνονται στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον». 

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...