Ν. Παπαναστάσης: Να αρθεί η πολιορκία των εργαζομένων στα «Πετρέλαια Καβάλας»

Ο Νίκος Παπαναστάσης στα «Πετρέλαια Καβάλας»

Να αρθεί άμεσα η πολιορκία των εργαζομένων στα «Πετρέλαια Καβάλας» που βρίσκεται σε εξέλιξη από ισχυρές δυνάμεις καταστολής όπως και να απελευθερωθούν άμεσα οι προσαχθέντες εργαζόμενοι απαίτησε εκ νέου σε τηλεφωνική του παρέμβαση στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ.

Σημείωσε παράλληλα ότι τίθεται σοβαρό ζήτημα ασφάλειας των εγκαταστάσεων.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο απεγκλωβισμός και η απελευθέρωση των εργαζομένων αποτελεί προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης του σωματείου τους.

Έμπρακτη στήριξη από το ΚΚΕ

«Σας χτύπησαν κυβέρνηση και εργοδοσία, στηρίζουμε τον αγώνα σας», τόνισε νωρίτερα ο Νίκος Παπαναστάσης, απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους στα «Πετρέλαια Καβάλας», κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Σωματείου Μ. Κελαϊδάκη. 

Σημειώνεται ότι αρχικά η Αστυνομία δεν επέτρεψε στην αντιπροσωπεία του Κόμματος να προσεγγίσει τον χώρο. Ωστόσο, μετά από την τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε ο Ν. Παπαναστάσης στον Λ. Οικονόμου, η αντιπροσωπεία πέρασε τον αστυνομικό φραγμό που έχει σχηματιστεί περιμετρικά των εγκαταστάσεων.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...