Ν. Παπαναστάσης: Ο ελληνικός λαός στοχοποιείται από την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία

Παπαναστάσης 16Χ9

Στη στοχοποίηση του ελληνικού λαού από την επικίνδυνη εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, μέσω της αποστολή πολεμικού υλικού, αναφέρθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1».

Όπως σημείωσε, η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να κρατάει κρυφά τα χαρτιά της όσον αφορά το επικίνδυνο αυτό ζήτημα.

Σχετικά με την δήλωση του υπουργού Άμυνας σήμερα στη Βουλή ότι πρόκειται επί της ουσίας για άχρηστο, για την Ελλάδα, υλικό, ο Ν. Παπαναστάσης ανέφερε ότι είναι απόλυτα χρήσιμο.

Όσο αφορά στα ελληνοτουρκικά έκανε λόγο για αναβάθμιση της επιθετικότητας και αναθεωρητικότητας της Τουρκίας, η οποία πλέον αμφισβητεί την κυριαρχία της Ελλάδας σε νησιά του Αιγαίου. Ακόμα, στηλίτευσε την πάγια απαίτηση των ΗΠΑ για συνδιαχείριση των πόρων του Αιγαίου και της ανατολικής Μεσογείου, αλλά και την στάση της ΕΕ που λέει «βρείτε τα».

Σχολιάζοντας το συνεχιζόμενο κύμα ακρίβειας ανέφερε ότι το ΚΚΕ έχει καταθέσει προτάσεις για ανακούφιση του λαού, σε αντίθεση με τα μέτρα της κυβέρνησης που έχουν σχεδόν ανύπαρκτο αντίκρισμα στην τσέπη της λαϊκής οικογένειας.

Τέλος, για την «πράσινη μετάβαση» είπε σκωπτικά ότι η Ελλάδα έχει γεμίσει ανεμογεννήτριες αλλά το ρεύμα δεν γίνεται φτηνότερο, παρά μόνο γιγαντώνονται και πλουτίζουν νέα ενεργειακά μονοπώλια.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...