Ν. Παπαναστάσης: Οι τουρκικές αξιώσεις παραμένουν – Επίπλαστη η εικόνα της ηρεμίας στα ελληνοτουρκικά

Σε μία σειρά θέματα της επικαιρότητας αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης, σε παρεμβάσεις του σε τηλεοπτική συζήτηση στο Bluesky το βράδυ της Παρασκευής.

Για την επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού στην Ελλάδα και τις αντιδράσεις των αστικών κομμάτων ο Ν. Παπαναστάσης υπενθύμισε ότι ο κ. Ράμα είναι πρωθυπουργός μιας χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ που συμμετέχει μαζί με την Ελλάδα σε πολέμους και αυτό είναι αποδεκτό και από τα υπόλοιπα κόμματα που είναι υπέρε της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Για τα ελληνοτουρκικά σημείωσε ότι οι τουρκικές αξιώσεις παραμένουν και η εικόνα της ηρεμίας είναι επίπλαστη, καθώς η διαδικασία της «προσέγγισης» γίνεται κάτω από την ομπρέλα της νατοϊκής απαίτησης για ηρεμία στη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ για να ελευθερωθούν πόροι για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σχολιάζοντας την κόντρα που έχει δημιουργηθεί, με αφορμή δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει το 60% των νομοθετημάτων που έφερε η Νέα Δημοκρατία, όπως και το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι οι βασικοί άξονες της πολιτικής τους δεν διαφέρει από την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...