Ν. Σερετάκης: Δυνατό ΚΚΕ που θα το βρίσκουν δίπλα τους οι εργαζόμενοι

Σερετάκης ΚΚΕ

Την ανάγκη να υπάρχει δυνατό ΚΚΕ την διαπίστωσαν πρόσφατα τόσο οι κάτοικοι της Κοζάνης που ήρθαν αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ όταν διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, όσο και ο ελεύθερος επαγγελματίας στον Άγιο Ελευθέριο της Αθήνας όταν πήγαν να τον πετάξουν έξω από το μαγαζί του, αλλά η έξωση εμποδίστηκε από φορείς της περιοχής και μέλη του ΚΚΕ. Τα παραπάνω σημείωσε ο Νίκος Σερετάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό «Blue Sky», ενόψει των εκλογών της 25ης Ιούνη.

Την ίδια ώρα κατήγγειλε το ειδεχθές εργοδοτικό έγκλημα στο Πέραμα όπου ένας εργάτης δεν γύρισε σπίτι του, το οποίο έχει τις υπογραφές όλων των κυβερνήσεων που έκαναν ζούγκλα τις εργασιακές σχέσεις, ενώ στηλίτευσε την πρόσφατη προσπάθεια του Κ. Μητσοτάκη να κάνει ντεκόρ της προεκλογικής του καμπάνιας το Πέραμα .«Κέρδη βουτηγμένα στων εργατών το αίμα», σημείωσε. 

Αλγεινή εντύπωση βέβαια προκάλεσε η αντίδραση του δημοσιογράφου Ν. Ελευθερόγλου, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής και απέναντι στον θάνατο του εργάτη στο Πέραμα, αντέταξε… το Τσέρνομπιλ.

Ο Ν. Σερετάκης κάλεσε τον λαό να δώσει δύναμη στο ΚΚΕ για να το βρίσκει δίπλα του όταν τα υπόλοιπα κόμματα θα τα βρίσκουν στα αντιλαϊκά νομοσχέδια, στο Ταμείο Ανάκαμψης, στο ΝΑΤΟ, στις επικίνδυνες διευθετήσεις στο Αιγαίο.

Όπως τόνισε, ο εργαζόμενος, ο αυτοαπασχολούμενος, ο βιοπαλαιστής αγρότης χρειάζεται στο πλευρό του ένα ισχυρό ΚΚΕ που ξέρει να αγωνίζεται, που παλεύει για να ανατρέψει καταστάσεις.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...