Ν. Σερετάκης: Το ΚΚΕ η μόνη αξιόπιστη αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα βγει

Σερετάκης ΚΚΕ

Στις εκλογές στις 25 Ιούνη το δίλημμα είναι αν θα δώσουμε συναίνεση σε αυτή την πολιτική ή αν θα δυναμώσουμε το ρεύμα που υπάρχει στην κοινωνία και αποσπά νίκες και κατακτήσεις, δυναμώνοντας το ΚΚΕ, τόνισε ο Νίκος Σερετάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα, σε παρεμβάσεις του το βράδυ της Παρασκευής σε τηλεοπτική συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό Extra.

Σημείωσε πως το ΚΚΕ, ακριβώς επειδή έχει πρόγραμμα και σχέδιο διακυβέρνησης με τον λαό στην εξουσία και κάτοχο των μέσων παραγωγής και του πλούτου που παράγει, σήμερα αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη αντιπολίτευση, από τη μεριά των λαϊκών συμφερόντων, απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα βγει.

Πρόσθεσε πως δεν μπορεί κανείς να πιστεύει ότι αξιόπιστη αντιπολίτευση μπορεί να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠΑΣΟΚ, ενώ επισήμανε ότι η εαρινή έκθεση της Κομισιόν, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και προβλέπει μεταξύ άλλων παγωμένες τριετίες, φοροεπιδρομή σε αυτοαπασχολούμενους και μείωση δαπανών για τη δημόσια υγεία, δείχνει πως υπάρχει κοινή δέσμευση στα κόμματα που έχουν «ευαγγέλιο» τις ντιρεκτίβες της ΕΕ.

Ο Ν. Σερετάκης επισήμανε ακόμη ότι ο λαός έχει «σύμμαχο»και «αποκούμπι» το ΚΚΕ, γιατί είναι η μόνη δύναμη που μπορεί στην πράξη να ακυρώσει τις αντιλαϊκές πολιτικές.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...