Ν. Σοφιανός: Ανεξέλεγκτη δράση συμμοριών με ευθύνη κυβερνήσεων και ιδιοκτητών εταιρειών στον Αθλητισμό

Τι ευθύνες κυβερνήσεων και ιδιοκτητών εταιρειών στον αθλητισμό για την ανεξέλεγκτη δράση συμμοριών, επισήμανε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφερόμενος στα επεισόδια με τραυματισμό αστυνομικού σε αγώνα βόλεϊ.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο «Open», ο Νίκος Σοφιανός σημείωσε ότι είναι δεδομένη η κυβερνητική ευθύνη, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων, για τη δράση των συμμοριών και για το γεγονός ότι δεν αγγίζεται η σχέση τους με ιδιοκτήτες εταιρειών στον αθλητισμό που επενδύουν σε χρήμα και πολιτική ισχύ.

Εξέφρασε τις ευχές του ΚΚΕ στον τραυματία και ανέφερε ότι θα πρέπει να φωτιστούν καλύτερα τα γεγονότα.

Για τα Ελληνοτουρκικά υπογράμμισε ότι οι εξελίξεις απαιτούν επαγρύπνηση και τόνισε πως η επανεκκίνηση των σχέσεων γίνεται πάνω στο επικίνδυνο πλαίσιο των ΝΑΤΟικών σχεδιασμών στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και γίνεται για το σύνολο των διαφορών όπως τις παρουσίασε ο Ερντογάν σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Στόχος είναι η συνεκμετάλλευση και η συνδιαχείριση και αυτό τον στόχο δεν τον κρύβουν οι σύμμαχοί τους, σημείωσε και επισήμανε την προσοχή στο ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός μίλησε για μία διαφορά που θα πάει στη Χάγη και άρα οι άλλες διάφορες μπορούν να συζητηθούν στον διάλογο.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...