Ν. Σοφιανός: Με ανεβασμένα ποσοστά το ΚΚΕ θα είναι αντίπαλο δέος στα συστημικά κόμματα

Σοφιανός ΚΚΕ

Με δυνατό ΚΚΕ και σκληρούς αγώνες μπορούμε να ανασάνουμε, να διεκδικήσουμε πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και να βάλουμε φρένο στην ακρίβεια με κατάργηση του ΦΠΑ και των ειδικών φόρων κατανάλωσης τόνισε ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha» το βράδυ της Κυριακής. 

Υπογράμμισε ότι υπάρχει αισιοδοξία και δυναμική υπέρ του ΚΚΕ για να υπάρχει αντίπαλο δέος στα συστημικά κόμμα τα που κυβέρνησαν και πρόσθεσε ότι τα ανεβασμένα ποσοστά του ΚΚΕ θα σηματοδοτήσουν μια άλλη διάθεση του λαού να παλέψει. Σημείωσε ότι πρέπει ο λαός να βάλει χέρι στα κέρδη 10,5 δισ. ευρώ το 2022 του μεγάλου κεφαλίου με ισχυρό εργατικό κίνημα που θα πριμοδοτήσει η άνοδος του ΚΚΕ. 

Σχολιάζοντας τα περί Πλαστήρα και Παπάγου και τα περί τσοπάνη του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ έκανε λόγο για αστειότητες με σκοπό να εγκλωβιστούν πρώην ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν απηυδήσει μαζί του αφού ψήφισε το 50% των νόμων του κακού Μητσοτάκη που πρέπει να φύγει.  

Για τις εκλογές στην Τουρκία σημείωσε ότι η αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων είναι στρατηγική επιλογή της αστικής τάξης της γειτονικής χώρας δεν θα αλλάξει, ενώ είναι ανησυχητικό ότι οι σύμμαχοι των ελληνικών συστημικών κομμάτων  σπρώχνουν στην κατεύθυνση «βρείτε τα».

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...