Ν. Σοφιανός: Με ελπίδα και αισιοδοξία για νέα άνοδο του ΚΚΕ

Ο Ν. Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Ο Ν. Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Η αισιοδοξία και η ελπίδα που έδωσε η σημαντική άνοδος του ΚΚΕ σε πολύ κόσμο, «είναι το εφαλτήριο για τη νέα μάχη που έχουμε μπροστά μας», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ το πρωί της Δευτέρας.

Όπως σημείωσε, το ΚΚΕ συνεχίζει μια μεγάλη καμπάνια συζήτησης με τον λαό, για να μπει επί τάπητος το πραγματικό ζήτημα των εκλογών, ότι δηλαδή απέναντι στη νέα κυβέρνηση της ΝΔ χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά.

Ο Ν. Σοφιανός απέδωσε την άνοδο του ΚΚΕ στο γεγονός ότι το Κόμμα ήταν η μοναδική αξιόπιστη μαχητική αντιπολίτευση στη Βουλή, συμπληρώνοντας ότι στον δρόμο αναπτύχθηκαν δεσμοί εμπιστοσύνης.

Γι’ αυτό στις 25 Ιούνη χρειάζεται νέα σημαντική άνοδος του ΚΚΕ, για να είναι το αντίπαλο δέος απέναντι στην προγραμματική σύγκλιση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, για να δυναμώσει μια φωνή αντεπίθεσης απέναντι στην ατζέντα που λέει να σφίξει τη θηλιά στον κόσμο για να χρηματοδοτούνται οι επενδύσεις.

Γι’ αυτό στις 25 του Ιούνη, είπε ο Ν. Σοφιανός, να γίνει αγωνιστική συνάντηση με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, ενώ απευθυνόμενος σε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, κόσμο αριστερό, ριζοσπαστικό, να μη χαραμίσουν την ψήφο τους δίνοντας άλλη μια ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δοκιμάστηκε.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...