Να επιστρέψει τώρα η ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ στο Ναύσταθμο

ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ / Πηγή: hellenicnavy.gr

Μετά τις Ρωσικές καταγγελίες (αρχές Ιουλίου) για εμπλοκή σε επεισόδιο με βρετανικό πολεμικό πλοίο, αμερικανικού αεροπλάνου που απογειώθηκε από την «Σούδα», και μετά τις Ρωσικές δηλώσεις προ μηνών, πως «αν μας επιτεθουν οι ΗΠΑ, εμείς θα χτυπήσουμε όπου υπάρχει αμερικανική βάση» , τώρα έρχονται τα χειρότερα:

Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ανακοίνωσε το Σάββατο 10/7/21 πως «υπό στενή παρακολούθηση βρίσκεται η ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού»!!!

Η ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ εισήλθε στη Μαύρη θάλασσα στις 10 Ιουλίου, προφανώς προκειμένου να πάρει μερος στη βουλγαρική – νατοϊκή άσκηση «Breeze 2021» που ακολουθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της άσκησης «Sea Breeze 2021» την ίδια μέρα.

Η τελευταία, είναι μια άσκηση που συνδιοργανώθηκε από την Ουκρανία και τις ΗΠΑ, και περιλάμβανε 32 πλοία από 32 έθνη (η μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά!) μια ανάσα από την Ρωσία. Τελικά όμως και οι δύο ασκήσεις ουσιαστικά είναι «ΠΡΟΒΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» , στα πλαίσια της περικύκλωσης της Ρωσίας από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Οι ρωσικές καταγγελίες αναδεικνύουν και πάλι τις τεράστιες ευθύνες που αναλαμβάνουν η κυβέρνηση και τα άλλα αστικά κόμματα, μετατρέποντας τη χώρα όχι μόνο σε αμερικανονατοϊκό ορμητήριο αλλά και «στόχο» των ανταγωνιστών των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

ΔΕΝ έχουν καμία δουλειά, οι Αξιωματικοί- Υπαξιωματικοί- Ναύτες της ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ , να βρίσκονται   στις πρόβες  πολέμου των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκων  ενάντια στη Ρωσία.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν υποχρέωση να υπερασπίζονται τα αμυντικά κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας!!!

– Καμία εμπλοκή στους αμερικανοΝΑΤΟικους σχεδιασμούς!

– Να επιστρέψει ΤΩΡΑ η ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ στο Ναύσταθμο, όπως κι όλες οι Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις απο αποστολές στο εξωτερικό!

– Να κλείσει ΤΩΡΑ η βάση της Σούδας, κι όλες οι βάσεις της Ελλάδας.

– Να μη δοθεί καμία βοήθεια στο ΝΑΤΟ-ΗΠΑ, απ’ το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και από οποιοδήποτε στρατόπεδο της Ελλάδας.

– ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ.

Υποπλοίαρχος (ΕΑ) Α. Κορωνάκος ΠΝ

Δείτε ακόμα...