Να «κόψουμε το βήχα» σε όσους λένε ότι «αν δεν προσαρμοστείς, πεθαίνεις»

Νίκος Αμπατιέλος
Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ / Πηγή: Eurokinissi

Λύση στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο, όπως η ακρίβεια και η ενεργειακή φτώχεια, μπορεί να δώσει μόνο η συλλογική οργάνωση και δράση, τόνισε ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1».

Όπως σημείωσε, το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» είναι μια ευκαιρία για τον κόσμο να έρθει να ακούσει από πρώτο χέρι της προτάσεις του ΚΚΕ για την ακρίβεια και τα ενεργειακά, να συζητήσει για την οργάνωση της μεγάλης πανεργατικής απεργίας στις 9 Νοέμβρη.

Να συζητήσουμε «πώς θα κόψουμε τον βήχα σε όσους λένε ότι “αν δεν προσαρμοστείς θα πεθάνεις”», είπε ο Ν. Αμπατιέλος, προσθέτοντας ότι ο χειμώνας δεν θα είναι δύσκολος για όλους, μιας και μεγάλα μονοπώλια της Ενέργειας έχουν αύξηση κερδοφορίας 200-300% το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά με τα σενάρια εκλογών και κυβερνητικών συνεργασιών, κάλεσε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να αφήσουν έξω από τα βρώμικα παιχνίδια τους το ΚΚΕ, το οποίο παλεύει για να γίνει πρωταγωνιστής ο λαός.

Κλείνοντας απεύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στο Φεστιβάλ, το οποίο χαρακτήρισε ανάσα πολιτισμού μέσα στις δύσκολες συνθήκες που ζει ο λαός και η νεολαία.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...