Ναυτικό Νοσοκομείο: Τελετή Έναρξης Εκπαιδευτικού Προγράμματος 2021-2022         

Πηγή: ΓΕΝ

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Έναρξης Εκπαιδευτικού Προγράμματος 2021-2022 του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ). Η εναρκτήρια ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελο Συρίγο με θέμα: «200 χρόνια… Τι σημαίνει για εμάς σήμερα;». Στην τελετή παρέστησαν επίσης, μέλη του Κοινοβουλίου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει ως σκοπό να εμπλουτίσει τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση του Υγειονομικού Προσωπικού συνδυάζοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την εξειδικευμένη γνώση αλλά και τις Ικανότητες και Αξίες που άπτονται της Ηθικής, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς.

Η έναρξη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος συνδυάσθηκε με τη διεξαγωγή Ημερίδας της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) με θέμα: «Ηθικά και Νομικά Διλήμματα και Ψυχολογικές διεργασίες στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή».

Δείτε ακόμα...