Νέα κατάθεση από τον φασίστα «θιασάρχη»

Βασίλης Στίγκας, πρόεδρος του φασιστικού μορφώματος "Σπαρτιάτες"
Βασίλης Στίγκας, πρόεδρος του φασιστικού μορφώματος “Σπαρτιάτες” – (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Προσήλθε, χτες, στον Αρειο Πάγο ο πρόεδρος του εθνικιστικού φασιστικού «θιάσου» που τον ονομάζουν «Σπαρτιάτες», Βασίλης Στίγκας, για να συνεχίσει την κατάθεσή του, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται μετά τις δηλώσεις του για «Greek Mafia» και «Koza Nostra» μέσα στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Ο Β. Στίγκας κατέθεσε για 4,5 ώρες στην ανώτατη εισαγγελέα, Γεωργία Αδηλίνη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τις δηλώσεις του, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο της πρώτης κατάθεσης, του «είπα – ξείπα», ότι δεν αφορούν βουλευτές του, αλλά πρόσωπα εκτός κόμματος και κάποιους δημοσιογράφους. Απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι δεν αισθάνεται εκβιαζόμενος και ότι είναι σε απόλυτο συγχρονισμό με τους βουλευτές, «πλην του κυρίου Φλώρου, που έχει αποστασιοποιηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί».

Πάντως, για τον καταδικασμένο ναζιστή εγκληματία Ηλία Κασιδιάρη είχε πει στην πρώτη κατάθεση ότι «η σχέση του είναι πολιτική». `Η, αλλιώς, αυτό που είχε προσδιορίσει ως «κηροζίνη» που έφερε τον «θίασο» στη Βουλή. Εξάλλου, έχει δηλώσει ότι στηρίζει τον εγκληματία στην υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αθήνας. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις της.

Δείτε ακόμα...