Νεοσύλλεκτος στρατιώτης από την 98 ΑΔΤΕ

Φαντάροι - Στρατιώτες Εθνοφρουράς, 98 ΑΔΤΕ, Λέσβος - Επιτηρητικό Φυλάκιο «Παναγιά» - Δεκέμβρης 2019
Φώτο Αρχείου / Στρατιώτες Εθνοφρουράς, 98 ΑΔΤΕ, Λέσβος – Επιτηρητικό Φυλάκιο «Παναγιά» – Δεκέμβρης 2019 / Πηγή: Eurokinissi

Ως νεοσύλλεκτος στην 98 ΑΔΤΕ στη Λέσβο νιώθω την ανάγκη να ενώσω την φωνή μου με όλα τα αδέρφια μου, τους στρατιώτες που υπηρετούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου, οι οποίοι βροντοφωναζουν ενάντια στην προκλητική παρουσία του αεροπλανοφόρου Eisenhower, ενάντια στη παρουσία του ΝΑΤΟ σε κάθε σημείο της Ελλάδας, ενάντια στην νατοϊκή άσκηση Defender Europe 21.

Μόνο κοροϊδία είναι τα λεγόμενα αξιωματικών περί προστασίας της χώρας ενάντια στους εχθρούς της Ελλάδας και συγκεκριμένα ενάντια στην Τουρκία. Ποιον εχθρό επικαλούνται όταν πριν το Eisenhower βρίσκεται στην Τουρκία, όταν είμαστε “σύμμαχοι” με την Τουρκία ως από κοινού μέλη του ΝΑΤΟ.

Go back!

Βροντοφώναξαν το 1944 οι Μυτιληνιοί ενάντια στην αποβίβαση των αγγλικών στρατευμάτων στο νησί. Σήμερα βροντοφωνάζουμε ενάντια στην μηχανή θανάτου του ΝΑΤΟ.

Εδώ και τώρα να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία κάθε στρατιώτη ανεξαρτήτως βαθμού ενάντια στο κορονοϊό. 

Δείτε ακόμα...