Νίκος Αμπατιέλος: Τα περί μεμονωμένων ομάδων θυμίζουν την υπερασπιστική γραμμή της Χρυσής Αυγής

Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του Κ.Σ. της ΚΝΕ και μέλος του Π.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ

Τα περί μεμονωμένων ομάδων θυμίζουν την υπερασπιστική γραμμή της Χρυσής Αυγής ένα χρόνο από την καταδικαστική απόφαση, σημείωσε ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας που αντί να καταδικάσει τις επιθέσεις των φασιστοειδών επί δύο μέρες μέσα από τα ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης έκανε απαράδεκτους συμψηφισμούς μεταξύ των φασιστοειδών και εκείνων που μάχονται το φασισμό.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον Αντένα ανέδειξε και τις ευθύνες τόσο της διεύθυνσης του σχολείου λέγοντας ότι είναι πολύ ύποπτη η στάσης της.

Αναφέρθηκε στην μαθήτρια που σήκωσε ανάστημα στα φασιστοειδή και δεν φοβήθηκε και στους δεκάδες συμμαθητές της που την στήριξαν. Πρόσθεσε πως οι μαθητές του σχολείου θα απομονώσουν ξανά τις ομάδες των φασιστοειδών υπενθυμίζοντας ότι τα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης πέρυσι πρωτοστάτησαν στους μαθητικούς αγώνες για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια. 

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει και αυτό έδειξε η μεγάλη συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στη Σταυρούπολη, σημείωσε ο Νίκος Αμπατιέλος. 

Νωρίτερα στην ίδια εκπομπή ο Κυριάκος Βελόπουλος κατέφυγε και αυτός σε απαράδεκτους συμψηφισμούς μιλώντας για άκρα. Στην παρέμβαση του ο Νίκος Αμπατιελος σημείωσε ότι μιλάει ως λαγός εκείνων που εκτρέφουν τον φασισμό και θέλουν σιγή νεκροταφείου στα σχολεία. Ο Κ. Βελόπουλος ενοχλήθηκε και απείλησε με αποχώρηση από την εκπομπή. Έγινε διάλειμμα και έπειτα ακούστηκαν ξεχωριστές τοποθετήσεις.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...