Νίκος Καραθανασόπουλος: Ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων με την πάλη του και με ισχυρό ΚΚΕ

Νίκος Καραθανασόπουλος: Ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων με την πάλη του και με ισχυρό ΚΚΕ

Ο λαός πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων και με την πάλη του και με ισχυρό ΚΚΕ να ανατρέψει όλα τα αντιλαϊκά σενάρια, τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1, το πρωί της Δευτέρας.

Το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών, σημείωσε, δεν είναι η αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και των διάφορων «μπαλαντέρ», αλλά το γιατί ο λαός σήμερα ζει χειρότερα απ’ ό,τι στο παρελθόν. Κι αυτό, όπως επισήμανε, καθώς τα προβλήματα που βιώνει ο λαός και η νεολαία είναι αποτέλεσμα της πολιτικής τόσο της ΝΔ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο νόμος για τον κατώτερο μισθό που φέρει τις υπογραφές Αχτσιόγλου και Βρούτση, η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, η ακρίβεια και οι πολιτικές της ΕΕ, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στις οποίες ομονοούν τα παραπάνω κόμματα.

Όποτε, ουσιαστικό δεν είναι πότε ακριβώς θα γίνουν οι εκλογές, αλλά τι θα προκύψει από αυτές, για να είναι η νέα χρονιά ελπιδοφόρα για τον λαό.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...