Νίκος Τέγος: Ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει δυνατός ο λαός και φοβισμένη η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση

Η σημερινή μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών προβάλει σημαντικά ιδανικά για τη νέα γενιά, κόντρα στα κόμματα που θέλουν να βαφτίσουν την 9η Μάη, «Μέρα της Ευρώπης» και να ταυτίσουν τον φασισμό με τον κομμουνισμό, σημείωσε ο Νίκος Τέγος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Καρδίτσας, μιλώντας στην ERT News.

Σχετικά με το προεκλογικό επίδομα – κοροϊδία της κυβέρνησης των 150 ευρώ στους νέους, ο Ν. Τέγος τόνισε ότι αποτελεί πρόκληση για τη νέα γενιά η προσπάθεια εξαγοράς της οργής τους, η οποία ακούστηκε εκκωφαντικά στα συλλαλητήρια για το έγκλημα των Τεμπών, όπως ακούστηκε και το σύνθημα «ή τα κέρδη ή οι ζωές μας», βάζοντας στο στόχαστρο το κράτος και τις κυβερνήσεις.

Κάλεσε τους νέους να στείλουν δυνατό μήνυμα ισχυροποιώντας το ΚΚΕ, και αύριο στις φοιτητικές εκλογές να αναδείξουν πρώτη δύναμη την «Πανσπουδαστική ΚΣ», γιατί αυτό θα τρομάξει την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Επισήμανε επίσης ότι παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις, η επόμενη κυβέρνηση θα συνεχίσει την αντιλαϊκή πολιτική στην εκπαίδευση, σε βάρος των παιδιών των λαϊκών οικογενειών και σε βάρος των αγροτών.

Γι’ αυτό κάλεσε σε ισχυροποίηση του ΚΚΕ, κάτι που θα σημάνει δύναμη για το λαό και φόβο για την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...