Ντ. Πεσκόφ: Η πλειονότητα των Ρώσων στηρίζει τον Πούτιν και την “στρατιωτική δράση” στην Ουκρανία

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ - Ρωσία
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ

Στα απόνερα της ανταρσίας της παραστρατιωτικής ομάδας της Βάγκνερ το περασμένο Σάββατο και της στήριξης του Γεβγκένι Πριγκόζιν από τον κόσμο, όπως φάνηκε στα βίντεο από την προέλαση προς τη Μόσχα, το Κρεμλίνο μέσω του εκπροσώπου του έκανε σήμερα μια δήλωση που μόνο τυχαία δεν είναι.

Ειδικότερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ανέφερε ότι τα δικά του στοιχεία υποδηλώνουν ότι συνεχίζει να υπάρχει ισχυρή στήριξη μεταξύ των Ρώσων για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», όπως τη χαρακτηρίζει η Μόσχα, στην Ουκρανία και για τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο ισχυρός άντρας του Κρεμλίνου απαντούσε σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων για έρευνα που υποδηλώνει ότι υπάρχει ίσος αριθμός ανθρώπων που τάσσεται υπέρ των διαπραγματεύσεων για να τερματιστούν οι 16 μήνες της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία και αυτών που είναι υπέρ της συνέχισης της σύγκρουσης.

«Τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό –κυρίαρχη στήριξη για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση και για τον πρόεδρο», δήλωσε ο Πεσκόφ.

«Το βασικό θέμα για τους Ρώσους είναι να επιτευχθούν οι στόχοι που είναι ενώπιων μας, οι οποίοι διαμορφώθηκαν από τον πρόεδρο», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...