«Ο λαός να διεκδικήσει έργα για την προστασία του»

Παρέμβαση του Γιάννη Δελή

Στο σοβαρό πρόβλημα με τις υποδομές της χώρας στην αντιπλημμυρική, αντιπυρική και αντισεισμική προστασία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, σε συνέντευξή του το βράδυ της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel

Ο Γ. Δελής σημείωσε ότι δεν υπάρχει σχέδιο για το τι θα γίνει από δω και πέρα, ενώ τόνισε ότι οι εκπρόσωποι των κυβερνήσεων δεν αναγνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα με την έλλειψη υποδομών. Ανέδειξε επίσης το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις και η ΕΕ δεν χρηματοδοτούν τέτοια έργα, καθώς δεν αποφέρουν κέρδη και από αυτή την άποψη τόνισε ότι είναι άμεση ανάγκη ο ίδιος ο λαός να αγωνιστεί και να διεκδικήσει έργα για την προστασία του. 

Αναφορικά με τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τις βροχοπτώσεις σε εκπαιδευτικές μονάδες, υπογράμμισε ότι οι τραγικές, τριτοκοσμικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν από τα νηπιαγωγεία έως και τα πανεπιστήμια, γκρεμίζουν το κυβερνητικό αφήγημα για την «αξιολόγηση».

Σχετικά με την ελληνοαμερικανική συμφωνία και τον ισχυρισμό του ΣΥΡΙΖΑ ότι «θα την επαναδιαπραγματευτεί», σημείωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αμφισβητεί την στρατηγική κατεύθυνση και ομονοεί με τη κυβέρνηση στη μετατροπή της χώρας σε ορμητήριο επιθέσεων και ταυτόχρονα σε στόχο πολεμικών αντιποίνων.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...