Ο λαός στην αντεπίθεση συμπορευόμενος με το ΚΚΕ

Υπάρχουν περιθώρια ο λαός να περάσει στην αντεπίθεση συμπορευόμενος με τις δυνάμεις του ΚΚΕ που βρέθηκαν μπροστά σε όλους τους αγώνες για τα προβλήματα του, μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό στο δρόμο της ανατροπής, τόνισε ο Μάκης Παπαδόπουλος μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον Αντένα.  

Σημείωσε ότι υπάρχει συνενοχή των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν στην πολιτική που ακολουθείται και θυσιάζει πάντα το λαό στο βωμό των κερδών των μεγάλων ομίλων. Πρόσθεσε ότι ο λαός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της αναμονής και της μάταιης αναζήτησης ελπίδας από μια κυβέρνηση που θα φαίνεται σαν το μικρότερο κακό όταν με το μικρότερο κακό φτάσαμε από το κακό στο χειρότερο με το λαό να φοβάται να ανοίξει το λογαριασμό του ρεύματος και να πλησιάσει το βενζινάδικο.

Για την ακρίβεια τόνισε ότι τα κυβερνητικά μέτρα δεν είναι απλά σταγόνα στον ωκεανό αλλά δεν αντιμετωπίζουν τα αίτια και στην πραγματικότητα επιδοτούν την ακρίβεια. Οπως είπε αρχικά τα μέτρα επιδότησης του ρεύματος ήταν 400 εκ. ευρώ, έφτασαν τα 700 εκ. ευρώ και σε λίγο θα πλησιάσουμε το 1 δισ. ευρώ και πρόσθεσε ότι όση αύξηση απορροφούν τόσοι η αύξηση των τιμών θα συνεχίζεται διότι δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα. Επισήμανε τη συνενοχή της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για βασικές επιλογές που έγιναν πριν τον πόλεμο με την πράσινη μετάβαση, την απολιγνητοποίηση, τους υψηλότερους έμμεσους φόρους και το καρτέλ των ΑΠΕ με τις εγγυημένες τιμές για τους ομίλους. 

Υπογράμμισε ότι η ανακούφιση του λαού περνάει μέσα από την σύγκρουση με την πολιτική και τις κατευθύνσεις της ΕΕ που υπογράφουν και τα τρία κόμματα. 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...