Ο Μπογδάνος λέει ό,τι έλεγε η Χρυσή Αυγή κατά του ΚΚΕ

«Εκτός από τι Μπογδάνος τι ρουφιάνος, υπάρχουν κι άλλα χειρότερα, τι Μπογδάνος τι Χρυσή Αυγή», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης απαντώντας στο αντικομμουνιστικό δηλητήριο που έχυσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος. Με έναν χυδαίο αντικομμουνιστικό οχετό ο  Κ. Μπογδάνος χρησιμοποίησε χρυσαυγίτικα επιχειρήματα περί «διαχρονικής αντεθνικής δράσης του ΚΚΕ», που θέλει τη χώρα «απροστάτευτη». Στη συνέχεια ο Κ. Μπογδάνος επιχείρησε να εμφανισθεί πολέμιος του ναζισμού και ισχυρίστηκε ότι ο αντικομμουνισμός είναι μια φιλελεύθερη επιλογή. 

Στον Κ. Μπογδάνο απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «οποιαδήποτε προβολή στη σύγχρονη εποχή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για την αποκόμιση μικροκομματικού οφέλους είναι απαράδεκτη και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι πάντα απαράδεκτη, διαχρονικά απαράδεκτη…».

Λίγο αργότερα, με απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη, ο Κ. Μπογδάνος τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Η θεωρία των δύο άκρων αθωώνει τα φασιστικά τομάρια

Αυτά που είπατε τα έλεγε η Χρυσή Αυγή, είναι πασίγνωστο και δεν αποσύρω τίποτα, απάντησε ξανά o Θανάσης Παφίλης στον Κ. Μπογδάνο που ζήτησε να μην καταγραφούν στα πρακτικά της Βουλής τα όσα ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ στην πρώτη του απάντηση.

Τόνισε ακόμα πως ο αντικομμουνισμός που έχει αναπτυχθεί αυτές τις μέρες και η θεωρία των δύο άκρων στοχεύει, κι εσείς αυτό κάνετε, να αθωώνει τα φασιστικά τομάρια που χτυπούν πέντε μια μαθήτρια! 

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...