Ο.Σ.Μ.Α.Ν: Ανακοίνωση για επικαιροποίηση στοιχείων των μελών

Οικοδομικός Συνεταιρισμός Μονίμων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού

Ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός Μονίμων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού (ΟΣΜΑΝ) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τα μέλη του να επιβεβαιώσουν και να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η ενημέρωση αλλαγής στοιχείων ή αλλαγής ιδιοκτησίας, είναι υποχρέωση των μελών όπως ορίζεται στο καταστατικό αλλά και νέων ιδιοκτητών από μεταβίβαση, όπως ρητά αναγράφεται ως υποχρέωση στα συμβόλαια αγοραπωλησίας.

Παρακαλούνται  όλα τα μέλη, ακόμα και αν δεν έχουν αλλάξει τα στοιχεία επικοινωνίας των, για λόγους επικαιροποίησης και επιβεβαίωσης, να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο που μπορούν να το κατεβάσουν από την ιστοσελίδα μας στο www.osman.gr  ή να το παραλάβουν από τα γραφεία του Συνεταιρισμού και να το διαβιβάσουν στον Ο.Σ.Μ.Α.Ν με ηλεκτρ. αλληλογραφία (e-mail) στο osmanpn@otenet.gr ή να το ταχυδρομήσουν στη διεύθυνση “Φειδίου 10, ΑΘΗΝΑ Τ.Κ 10678 ή να το προσκομίσουν οι ίδιοι στα γραφεία του Συνεταιρισμού.

Ο Συνεταιρισμός είναι πλήρως εναρμονισμένος και τηρεί απαράγγελτα  τη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων των μελών του, των οποίων τα  οποία στοιχεία διαχειρίζεται με ασφάλεια και μόνο για τους σκοπούς του Συνεταιρισμού.

Με εκτίμηση

Πλωτάρχης (Ε) Ι. Σιλαμιανός Π.Ν

Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. Ο.Σ.Μ.Α.Ν. Συν. π. ε.

Δείτε ακόμα...