Ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων καταγγέλλει τις τραμπούκικες επιθέσεις των αμερικανοΝΑΤΟϊκών

Το απαράδεκτο περιστατικό βίας που έλαβε χώρα το Σάββατο βράδυ, όπου μεθυσμένοι αμερικανοΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες επιτέθηκαν σε δύο 15χρονα κορίτσια με χαστούκια και μπουνιές στην περιοχή του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων, καταγγέλλει ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων (μέλος της ΟΓΕ). 

«Και δεν είναι η πρώτη φορά! Όποτε κι αν βρεθούν εδώ για την αναψυχή τους το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο με τους μεθυσμένους στρατιώτες να επιτίθενται σε περαστικούς, να αλωνίζουν στις γειτονιές μας βρίζοντας και προκαλώντας, να αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας» επισημαίνουν, τη στιγμή που νέα καταγγελία για τραμπούκικη δράση ενός ακόμα ναύτη του συγκεκριμένου αεροπλανοφόρου ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.  

Έτσι, καλεί τις γυναίκες της εργατικής – λαϊκής οικογένειας «να καταδικάσουν το γεγονός αλλά και όλες διαχρονικά τις κυβερνήσεις οι οποίες έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε ένα αεροπλανοφόρο, ορμητήριο δολοφονικών επιθέσεων και επικίνδυνων εξελίξεων τόσο για τους λαούς στις χώρες των οποίων  εκτελούν επιχειρήσεις όσο και για το δικό μας το λαό.

Χτίζουμε ασπίδα προστασίας απέναντι στη πολύμορφη βία, καταδικάζουμε την απαράδεκτη πράξη και απαιτούμε:

  • Καμία ανοχή στους τραμπούκους του ΝΑΤΟ!
  • Καμία εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς!
  • Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στη χώρα μας που αξιοποιούνται ως ορμητήρια πολέμου!». 
Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...