Όχι στα αντιδραστικά μέτρα του Θεοδωρικάκου

Αστυνομία -Καταστολή - Ματ στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας 6/12/2020
Φώτο Αρχείου / Αστυνομία -Καταστολή – Ματ στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας 6/12/2020 / Πηγή: Eurokinissi

Η κυβέρνηση και ο χαμαιλέοντας – γυρολόγος υπουργός Θεοδωρικάκος, πέρασαν στην επίθεση με την κατάθεση της απαράδεκτης, κατάπτυστης και αντιδραστικής ντροπολογίας, με την τροποποίηση του άρθρου 30α του ν. 1264/1982.

Με την ντροπολογία αυτή θέλουν να φιμώσουν την αντίθεση απέναντι στην καταστολή και τις υποταγμένες ηγεσίες του συνδικαλιστικού κινήματος στην αστυνομία, την ηγεσία τις επιλογές των κυβερνήσεων, με την καταστολή του λαού

Η κυβέρνηση και ο γυρολόγος υπουργός θέλουν να επιβάλουν το απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό ενιαίο ψηφοδέλτιο. Με τον τρόπο αυτό θέλουν να φιμώσουν κάθε αντίσταση όπως και της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών μέσα στο αστυνομικό σώμα, καταργούν δηλαδή στις αρχαιρεσίες την απλή αναλογική, καθιερώνουν το πλειοψηφικό σύστημα πέντε μέρες πριν τις εκλογές της ΠΟΑΣΥ που μέχρι σήμερα γίνονταν με απλή αναλογική.

Καλούμε το προσωπικό της αστυνομίας που δεν δέχεται την καταστολή του λαού και τα αντιδημοκρατικά μέτρα να ξεσηκωθεί ενάντια στα μέτρα του υπουργείου και την ηγεσία της κυβερνητικής ΠΟΑΣΥ.

Να ενισχύσει τους καθημερινούς αγώνες και στις αρχαιρεσίες όλων των επιπέδων να ενισχύσει την Πρωτοβουλία Αστυνομικών.

Ένας αστυνομικός

Δείτε ακόμα...