Όχι στην αποστολή πυραύλων Patriot στη Σαουδική Αραβία – Να κλείσουν οι «Βάσεις του θανάτου»

Αποστολή Patriot στη Σαουδική Αραβία: Υπό το βλέμμα των Αμερικανών η αναχώρηση
Αποστολή Patriot στη Σαουδική Αραβία: Υπό το βλέμμα των Αμερικανών η αναχώρηση / Πηγή: Eurokinissi

Πως να μην ανησυχεί ο φαντάρος, η οικογένειά του, συνολικά ο λαός όταν ακούει για τη στρατιωτική επιτροπή του ΝΑΤΟ που συναντήθηκε στην Αθήνα και πήρε αποφάσεις φωτιά για τους λαούς όλους του κόσμου.

Όταν ακούει ότι το ΝΑΤΟ ετοιμάζει και ετοιμάζεται για “μελλοντικές συγκρούσεις” που “θα είναι επίμονες, ταυτόχρονες και απεριόριστες” ή όταν ακούει “πώς τα όρια μεταξύ ειρήνης και πολέμου θολώνουν όλο και περισσότερο” όπως είπε ο πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της ιμπεριαλιστικής συμμαχίας.

Μας γεμίζει οργή το βάθεμα της εμπλοκής της χώρας μας σε όλες τις βρομοδουλειές των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ.

Η επιθετικότητα της ελληνικής αστικής τάξης αυξάνεται όπως δείχνει η αποστολή των πυραύλων «Πάτριοτ» στη Σαουδική Αραβία σε επιθετική αποστολή περικύκλωσης αντιπάλων του ΝΑΤΟ. Ποια εθνική κυριαρχία υπερασπίζονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα οι ακριβοπληρωμένοι από το λαό αντιαεροπορικοί πύραυλοι;

Πως να μην αγανακτείς όταν δίνονται σταθερά από όλες τις κυβερνήσεις δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο (6,6 δισ. φέτος) σε στρατιωτικές δαπάνες ενταγμένες στους δολοφονικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, ενώ για τα παιδιά του λαού που υπηρετούμε ο μισθός μας παραμένει σταθερά στο αστρονομικό αίσχος των 8,62 ευρώ, ενώ δεν παίρνονται στοιχειώδη μέτρα για την αξιοπρεπή διαβίωση και προστασία στα στρατόπεδα μάλιστα σε καιρό πανδημίας. Παράλληλα οι γονείς μας ζουν στην εργασιακή ανασφάλεια και στην ακρίβεια.

Με αυτή την κατάσταση διαμορφωμένη για το λαό «μεγαλώνει ο ρόλος της Ελλάδας στην περιοχή». Οι μισθοί πείνας, το πανάκριβο ρεύμα, η ακρίβεια και τα τσακισμένα δικαιώματά μας είναι η καύσιμη ύλη της ανάπτυξής τους, της ανάκαμψης των κερδών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Παράλληλα, καλά κρατεί και η επιθετικότητα της τουρκικής αστικής τάξης, οξύνοντας ακόμη περισσότερο τους ανταγωνισμούς στην περιοχή, δημιουργώντας μια επικίνδυνη κατάσταση για τα παιδιά που υπηρετούμε τη θητεία μας, αλλά και γενικότερα για το λαό.

Γι’ αυτό είναι ανάγκη να κλιμακωθεί ο αγώνας για την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών του λαού και ταυτόχρονα για την αποδέσμευση από τους επικίνδυνους ανταγωνισμούς που μας μπλέκουν όλο και περισσότερο.

Για την επιστροφή όλων των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων από αποστολές εκτός συνόρων. Για να κλείσουν οι «Βάσεις του θανάτου» στη χώρα. Για να μην μετατραπεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης σε αμερικανονατοϊκή βάση, να μην εγκατασταθούν αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις σε στρατόπεδα της περιοχής.

Οι συνάδελφοι από την e-food μας έδειξαν πως όταν λαός είναι οργανωμένος τότε μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και αυτό που νομίζει ότι είναι ακατόρθωτο.

Κανένας μόνος του!

Στρατιώτης Σαρτζής Δημήτρης

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...