Οι εργαζόμενοι να παλέψουν για συμβάσεις με αυξήσεις, ανακούφιση απ’ την ακρίβεια και απεμπλοκή από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

Το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι να φωτίσει το δρόμο της ταξικής πάλης τόνισε ο Μανώλης Συντυχάκης βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στο «kontra».

Επεσήμανε την σημασία να πλημμυρίσουν οι πλατείες την Πρωτομαγιά σε όλη τη χώρα. Τώρα είναι η ώρα οι εργαζόμενοι να βγουν στο προσκήνιο και να παλέψουν για συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς, για πραγματική ανακούφιση από την ακρίβεια και να σταματήσει κάθε εμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο Μ. Συντυχάκης σημείωσε ότι δεν υπάρχει δίκαιη φιλολαϊκή προοδευτική διαχείριση στα πλαίσια της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που προτείνουν τα άλλα κόμματα.

Επεσήμανε ότι η ακρίβεια τσακίζει το λαϊκό εισόδημα είναι πολιτική επιλογή της ΝΔ ως συνέχεια των πολιτικών επιλογών των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε ακόμα ότι όλα τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση και οι προτάσεις που κάνουν τα άλλα κόμματα δε θίγουν σε τίποτα τις αιτίες που προκαλούν την ενεργειακή φτώχεια και την ενεργειακή ακρίβεια.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...