Οι φαντάροι διαμαρτύρονται- όλα καλά για τον Υπουργό Άμυνας

Παναγιωτόπουλος
Πηγή: Eurokinissi

Συνέντευξη παραχώρησε ο Υπουργός Άμυνας Παναγιωτόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο κ. Παπαδάκη.

Ερωτηθείς για τους νέους που υπηρετούν την θητεία τους ο Υπουργός δήλωσε ότι “πάρθηκε απόφαση να κοπούν παρελάσεις, αγήματα, πανηγυρικές εκδηλώσεις, να παρθούν τα πρώτα μέτρα υγειονομικής φύσεως στις μονάδες, να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τον συνωστισμό στις μονάδες, να τις εφοδιάσουμε με τα υλικά μέσα (αντισηπτικά, μάσκες κτλ).

Ωστόσο, πόσα απ’ αυτά έχουν πραγματοποιηθεί; Στρατιώτες απ’ όλη την Ελλάδα καταγγέλλουν την έλλειψη μέτρων ή την μη τήρησή τους με ευθύνη της ηγεσίας. Αρκετές μονάδες είναι χωρίς αντισηπτικά -για να μην μιλήσουμε για τα φυλάκια- ενώ η αποσυμφόρηση με τις υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις είναι σύντομο ανέκδοτο.

Στη συνέχεια ο Υπουργός έβαλε εναντίον όσων άσκησαν κριτική στην κυβέρνηση για έλλειψη μέτρων. Τόνισε ότι “Όλοι όσοι άσκησαν τις επόμενες ημέρες κριτική, δεν υπήρχαν πουθενά μέτρα μετά τις 25 Μαρτίου. Αν θέλετε ακούσαμε τις πρώτες «φωνές» ότι δεν είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα. Όμως ήδη εμείς κάναμε την δουλειά μας”.

Για τις άδειες του ΠΑΣΧΑ

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι “Θα δώσουμε κάποια άδεια ώστε να ισοσκελίσουμε εν πάση περιπτώσει αυτό τον περιορισμό που δημιουργεί μια στενοχώρια. Καλύτερα όμως να είναι μέσα και λίγο στενοχωρημένοι – αλλά απόλυτα υγιείς και προστατευμένοι – παρά να διακινδυνεύσουν έξω”.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...