Οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι άθλιες δηλώσεις των υπουργών Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έξω από την Λάρισα, σύγκρουση εμπορικής και επιβατικής αμαξοστοιχίας, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έξω από την Λάρισα, σύγκρουση εμπορικής και επιβατικής αμαξοστοιχίας, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

«Οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι άθλιες δηλώσεις των υπουργών Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη για το έγκλημα των Τεμπών», σημειώνει ο Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

Συγκεκριμένα σημειώνει πως «εμφανιζόμενοι στα κανάλια επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το έγκλημα στα Τέμπη χρησιμοποιώντας ως οιονεί κολυμβήθρα του Σιλωάμ είτε τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών – ας αυτοσυγκρατηθούν με το 22% επί των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων που έλαβαν. Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει ίχνος ενσυναίσθησης και ανθρωπιάς από κάποιους που κυβερνούν. Καμία υποκριτική συγγνώμη από αυτούς δεν γίνεται δεκτή.

Το δυστύχημα στα Τέμπη ήταν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα με θύματα 57 νέους ως επί το πλείστον ανθρώπους και πολλούς βαριά τραυματισμένους. Ένα αδιανόητο έγκλημα εν έτει 2023. Μετωπική σύγκρουση τρένων σε μια ευρωπαϊκή χώρα με διπλή σιδηροδρομική γραμμή.

Συντριπτικές οι ευθύνες στελεχών της κυβέρνησης, των Βορίδη, Γεωργιάδη, για το έγκλημα αυτό, το οποίο συγκλόνισε από άκρη σε άκρη ολόκληρη τη χώρα και ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την αποκάλυψη και της παραμικρής πτυχής του Εγκλήματος των Τεμπών, την αποκάλυψη των υπαιτίων του εγκλήματος και την παραδειγματική τιμωρία τους».

Δείτε ακόμα...