Π. Αλέπης: Ισχυρό ΚΚΕ για να έχουμε μια κυβέρνηση φοβισμένων

αλέπης κκε

«Το διακύβευμα των εκλογών για τον εργατικό, λαϊκό άνθρωπο είναι το ισχυρό ΚΚΕ, για να έχουμε μια κυβέρνηση φοβισμένων, όποιας απόχρωσης και αν βγει», τόνισε ο Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας την Πέμπτη 4 Μάη, στο «Blue Sky».

Αναφερόμενος στην υγεία επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία, κάτι με το οποίο διαφωνούν όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την πανδημία, με την εκατόμβη νεκρών, τους κλινικάρχες να αυξάνουν τα κέρδη τους στις πλάτες των ασθενών, να μένουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ και τελικά ο κόσμος να πεθαίνει ενώ υπήρχαν ελπίδες να σωθεί.

Ο Π. Αλέπης αναφέρθηκε στις παραιτήσεις γιατρών που δεν αντέχουν, στην αναμονή 3 χιλιάδων χειρουργείων στα παιδιατρικά νοσοκομεία, ενώ τόνισε ότι ο κάθε ιδιώτης δε θα μπει στον τομέα της υγείας για τη ψυχή της μάνας του, αλλά για το κέρδος και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Στηλίτευσε το γεγονός ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, συμφωνούν με τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και τόνισε ότι η πείρα του λαού και στο ζήτημα της υγείας πρέπει να γίνει κριτήριο ψήφου.

Αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς, επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τα κόκκινα δάνεια στα κοράκια, έκανε ιδιώνυμο αδίκημα τον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς και έφερε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ενώ η ΝΔ με τον πτωχευτικό κώδικα, ολοκλήρωσε το έγκλημα και έκανε νοικάρη τον ιδιοκτήτη του σπιτιού του.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...