ΠΑΜΕ: Δε θα παγώσουμε οι πολλοί για να “σκάσουν” οι λίγοι! – Όλοι στην απεργία στις 9/11

ΠΑΜΕ: Δε θα παγώσουμε οι πολλοί για να "σκάσουν" οι λίγοι! - Όλοι στην απεργία στις 9/11

Δείτε το ΣΠΟΤ του ΠΑΜΕ «Δε θα παγώσουμε οι πολλοί για να “σκάσουν” οι λίγοι! Όλοι στην απεργία στις 9/11»

ΠΑΜΕ: Καλεί στις οκτώ κινητοποιήσεις των Σωματείων της Αθήνας σε γραφεία εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας

Τις οκτώ ταυτόχρονες κινητοποιήσεις σε γραφεία εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που διοργανώνουν την Τετάρτη, 2 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., Σωματεία της Αττικής, παρουσιάζει το tweet του ΠΑΜΕ.

Με το σύνθημα «Ρεύμα φθηνό για όλο τον λαό. Δεν θα παγώσουμε οι πολλοί για να “σκάνε” οι λίγοι» καλεί και στην απεργία της 9ης Νοέμβρη.

8 ταυτόχρονες κινητοποιήσεις σε γραφεία παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ, Protergia, NRG, Watt & Volt, Volterra, Elpedison, Φυσικό Αέριο Αττικής, Ηρων) οργανώνουν συνδικάτα της Αθήνας αύριο στις 6μμ

Ρεύμα φτηνό για όλο το λαό!#ακριβεια #κυβερνηση_Μητσοτακη #απεργια9νοεμ pic.twitter.com/tjRn6XEwrW

— Π.Α.ΜΕ (@PAMEhellas) November 1, 2022

ΠΑΜΕ: Όλοι στην απεργία, όλοι στις συγκεντρώσεις – Καμία αναμονή

Με αμείωτους ρυθμούς Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, πρωτοβάθμια επιχειρησιακά και κλαδικά συνδικάτα εξορμούν σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, διαδίδοντας παντού το κάλεσμα: «Όλοι στην απεργία – Όλοι στις συγκεντρώσεις – Στις 9 Νοέμβρη να “βουλιάξουν” οι δρόμοι σε κάθε πόλη».

Δεν υπάρχει μέρα που να περνά χωρίς κάποια δράση. Τα συνδικάτα καλούν τους εργαζόμενους να μη δείξουν καμιά ανοχή στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, να μην περιμένουν επίδοξους «σωτήρες» που τάχα βγάζουν «λαγούς από τα καπέλα». Να δείξουν πίστη στη δύναμη της συλλογικής οργάνωσής τους, στο να γίνουν αυτοί οι πρωταγωνιστές της ζωής τους και μαζί με τα συνδικάτα τους σε κοινό αγωνιστικό βηματισμό να βάλουν στο επίκεντρο της ταξικής πάλης τις ανάγκες τους, να διεκδικήσουν αυξήσεις στους μισθούς, υπογραφή ΣΣΕ, προστασία του εισοδήματος, κανένας πλειστηριασμός, κανένα κόψιμο ρεύματος λαϊκής κατοικίας, άμεση απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Η συλλογική δράση τους μπορεί να μετατρέψει την πανεργατική απεργία στις 9 Νοέμβρη σε μια μεγαλειώδη απαρχή νέων, πιο μαζικών, πιο δυναμικών αγώνων.

ΠΑΜΕ - 9 Νοέμβρη 2022 - Όλοι στην απεργία, όλοι στις συγκεντρώσεις - Καμία αναμονή
Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...