Παρέμβαση σε εκδήλωση στο Γκύζη έκανε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, υποπτέραρχος ε.α

Σε εκδήλωση των Κομματικών Οργανώσεων της ΤΟ Α’ Αθήνας του ΚΚΕ στου Γκύζη μίλησε το Σάββατο 4 Μάρτη ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο της Αθήνας και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος.

Ακολούθησαν παρεμβάσεις από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας Χάρη Βουρδουμπά και Γεώργιο Παπακωνσταντίνου, Υποπτέραρχου (Μ) εν αποστρατεία, πρώην προέδρου της Ανεξάρτητης Ενωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ).

Στην παρέμβασή του, ο Γ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για τη βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ.

Ταυτόχρονα ανέδειξε την επικίνδυνη επιλογή της αποστολής οπλικών συστημάτων, πυρομαχικών και άλλων μέσων στην Ουκρανία και την μετατροπή της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο, αλλά και σε στόχο αντιποίνων – επιθέσεων σε ενδεχόμενη εξάπλωση της πολεμικής σύγκρουσης.

Σημείωσε πως όλα τα αστικά κόμματα έχουν ευθύνες γιατί συμφώνησαν για τη διεύρυνση της ΝΑΤΟικής συμμαχίας με νέες χώρες, όπως η Σουηδία και η Φινλανδία.

Κάλεσε σε συμπόρευση με το ΚΚΕ γιατί «μόνο ο λαός με αγώνες και πάλη μπορεί να σώσει τον λαό».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...