Παρέμβαση του ΚΚΕ για μέριμνα και γρήγορο απεγκλωβισμό οδηγών και επιβατών στην Εθνική Οδό

εγκλωβισμένοι οδηγοί στην εθνική οδό Αθηνών κορίνθου μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο με υγραέριο

Μέριμνα για τους χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς και επιβάτες σε συνδυασμό με τα μέτρα για τον όσο πιο γρήγορο και ασφαλή απεγκλωβισμό τους ζητά το ΚΚΕ, ενώ ήδη οι βουλευτές του Κόμματος Χρήστος Κατσώτης και Χρήστος Τσοκάνης έκαναν παρεμβάσεις στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στα Μέγαρα. 

Σε σχόλιο το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την μεγάλη ταλαιπωρία οδηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου τονίζει:

«Η μεγάλη ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν χιλιάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, καθώς και στην παλαιά Εθνική, λόγω της πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο όχημα, χωρίς καμία ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να κινηθούν, αλλά και χωρίς καμία μέριμνα, τόσο από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς όσο και από τη διαχειρίστρια εταιρεία, αναδεικνύει για ακόμα μία φορά την έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης τέτοιων συμβάντων στους κατά τα άλλα γεμάτους διόδια αυτοκινητοδρόμους της χώρας.

Τώρα πρέπει να ληφθεί κάθε μέριμνα για τους χιλιάδες οδηγούς και επιβάτες για όσο διάστημα παραμένουν εγκλωβισμένοι, σε συνδυασμό με τα άμεσα μέτρα για τον όσο πιο γρήγορο και ασφαλή απεγκλωβισμό τους.

Παρεμβάσεις για το θέμα πραγματοποίησαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Β. Κικίλια και Χρήστος Τσοκάνης στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αττικής στα Μέγαρα.»

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...