Παρέμβαση του Ν. Καραθανασόπουλου, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ στον τ/σ της ΕΡΤ1

«Μπορεί οι κυνικοί υπουργοί να αποπέμπονται όταν πιάνονται στα πράσα, όμως δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι η κυνική και αντιλαϊκή πολιτική ζει και βασιλεύει», τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ1. 

«Στο παιχνίδι εξαγοράς των συνειδήσεων δεν παίζει μόνη της η ΝΔ, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα προσπαθούν να εγκλωβίσουν και να χειραγωγήσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια με κάθε τρόπο», πρόσθεσε.

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος αναφέρθηκε επίσης στα μπλόκα των αγροτών, σημειώνοντας πως «αυτός ο αγώνας των βιοπαλαιστών αγροτών είναι αγώνας επιβίωσης». Όπως είπε, τη λύση στα προβλήματα των αγροτών «δεν θα τη δώσει κανένας επίδοξος σωτήρας, η επιβίωση των αγροτών κρίνεται στα μπλόκα του αγώνα». 

«Αυτό που απαιτείται σήμερα είναι η οργάνωση της πάλης του λαού, της εργατικής τάξης, των επαγγελματιών, των βιοπαλαιστών αγροτών απέναντι σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική και στις πολιτικές δυνάμεις που την στηρίζουν, όχι μόνο την κυβέρνηση», είπε, συμπληρώνοντας πως δεν πρέπει να υπάρχει αναμονή για το πότε και αν θα γίνουν εκλογές ή προσμονή για παλιούς και νέους «σωτήρες».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...