Πατήσια: Νέα απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας από το σπίτι της!

Νέα απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας με δύο παιδιά, από το διαμέρισμά της σε πολυκατοικία, στα Πατήσια! Η όλη επιχείρηση, μάλιστα, συνοδεύεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως ομάδες ΔΙΑΣ κλπ., ενώ στην προσπάθειά τους να εκτελέσουν την έξωση, έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας όπως οι κοινοί διαρρήκτες. 

Η επιχείρηση αποτράπηκε με την καθολική συμμετοχή των συγκεντρωμένων, με τον δικαστικό να απειλεί με μηνύσεις τον Μαρίνο Μακρή, μέλος του ΓΠ Αττικής του ΚΚΕ και γραμματέα της ΤΟ Α’ Αθήνας του ΚΚΕ και τον Χάρη Βουρδουμπά, δημοτικό σύμβολο Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Οι πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο ότι η έξωση γίνεται για ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό. 

Στο σημείο βρίσκεται ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, καθώς και μέλη του ΚΚΕ, εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και συνδικαλιστές.

Παρέμβαση του Χρ. Κατσώτη στον υφυπoυργό Προστασίας του Πολίτη

Τηλεφωνική παρέμβαση στον Λ. Οικονόμου, υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποίησε ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του ΚΚΕ ενάντια στην παρέμβαση της αστυνομίας για να προχωρήσει η έξωση μονογονεϊκής οικογένειας στα Πατήσια.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...