Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας

Φώτο Αρχείου / Ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Μητροπόλεως 53, στην Αθήνα την τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021. Δύο άτομα εισέβαλαν στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλων, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε, περίπου στις 8.30 το πρωί, σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Ακρωτηρίου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με περούκα, εισέβαλε στο υποκατάστημα της τράπεζας, πλησίασε τον ταμία και υπό την απειλή όπλου πήρε περίπου 1.500 ευρώ.

Στη συνέχεια, ο άγνωστος δράστης έφυγε από το υποκατάστημα της τράπεζας, επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μηχανή, την οποία οδηγούσε συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο μεταξύ, είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών λαμβάνουν καταθέσεις από υπαλλήλους της τράπεζας και αυτόπτες μάρτυρες, στον πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή, ενώ συλλέγουν αποτυπώματα από το εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...