Πάτρα: Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στην πύλη του αεροδρομίου του Άραξου

Με την αναγραφή του συνθήματος «Εξω το ΝΑΤΟ – Να φύγουνε οι βάσεις», ολοκληρώθηκε η συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας του ΕΚ Πάτρας και της Επιτροπής Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας έξω από την πύλη της 116 ΠΜ της ΠΑ στο Αεροδρόμιο του Άραξου.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του αντιιμπεριαλιστικού διημέρου της ΕΕΔΥΕ, συμμετείχαν εργαζόμενοι και νεολαία. Το «παρών» στην κινητοποίηση έδωσε αντιπροσωπεία της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ καθώς και πολυμελής αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής Πάτρας.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία ως την πύλη με συνθήματα όπως «ΗΠΑ και Ρωσία τη γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν» και «Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά», απαιτώντας απεμπλοκή της χώρας απ’ τα ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Φτάνοντας έξω από την πύλη, χαιρετισμό απεύθυνε ο Γρηγόρης Συμεωνίδης, πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Στρατιωτικών Δυτικής Ελλάδας και ο προσφάτως απολυμένος σμηνίτης απ’ την 116 ΠΜ, Μιχάλης Παππάς.

Κάλεσαν τέλος, σε συνέχιση της πάλης το επόμενο διάστημα τόσο ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, όσο και για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, η νεολαία και ο λαός.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...