Περιοδεία Γ. Ντουνιαδάκη στην Πάτρα: Ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσει η πάλη ενάντια σε όλα τα επικίνδυνα σχέδια!

Περιοδεία του Γιάννη Ντουνιαδάκη στην Πάτρα

Πραγματοποιώντας σειρά επαφών, στην Πάτρα περιόδευσε, χθες, Πέμπτη, ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με το ΚΚΕ.

Επικεφαλής κλιμακίου στο οποίο συμμετείχαν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και εκ νέου υποψήφιος, όπως και οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος στο νομό, Δημήτρης Αγγελόπουλος και Γρηγόρης Συμεωνίδης, καθώς και ο Σωτήρης Κόρρας, σμήναρχος ε.α., επισκέφθηκε τη Ναυτική Διοίκηση Ιονίου, ενώ πραγματοποίησε συνάντηση με τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Νομού Αχαΐας.

Στη Ναυτική Διοίκηση, συνάντηση πραγματοποιήθηκε με το Διοικητή, πλοίαρχο Παναγιώτη Γιαννουδάκη, με στελέχη, καθώς και προσωπικό. Έγινε συζήτηση για τα ζητήματα που απασχολούν τον χώρο ευθύνης της ΝΔΙ και τη λειτουργία της στην περιοχή, αλλά και τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό της συνολικά τους ένστολους, με αναφορά στις θέσεις του ΚΚΕ γι’ αυτά.

Το θέμα της δημοπρασίας του κτιρίου του πρώην 409 Γενικού Νοσοκομείου, όπου εκφράστηκε η ξεκάθαρη θέση του ΚΚΕ, αυτό να μην παραχωρηθεί σε ιδιώτες, αλλά να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του ένστολου προσωπικού και των οικογενειών τους, καθώς και του λαού συνολικά στην περιοχή, απασχόλησε τη συνάντηση με αντιπροσωπεία του συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ, με επικεφαλής τον πρόεδρό του Απόστολο Κόγκα.

«Με το ΚΚΕ η θέση κάθε  πατριώτη και ανθρώπου καλής θέλησης»

Περιοδεία του Γιάννη Ντουνιαδάκη στην Πάτρα

«Κάθε πατριώτης, κάθε άνθρωπος καλής θέλησης, να μη δείξει καμία εμπιστοσύνη στα κόμματα που έχουν στρατηγικές δεσμεύσεις με ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και εμπλέκουν τη χώρα στα πολεμικά τους σχέδια. Μόνο σε συμπόρευση με το ΚΚΕ μπορεί να ανοίξει ο δρόμος προς την πραγματική και διαρκή ειρήνη! Τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας τα υπερασπίζεται ο ίδιος ο λαός», τόνισε ο Γιάννης Ντουνιαδάκης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη φτωχογειτονιά της Ταραμπούρα, στην εισηγητική του ομιλία.

Στάθηκε συνολικά στις εξελίξεις και την εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, στην κόντρα και τους ανταγωνισμούς τους με την Ρωσία την Κίνα και τους συμμάχους τους, με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό για τους λαούς και τον ελληνικό, υπογραμμίζοντας:

«Να λοιπόν το πραγματικό δίλημμα και μπροστά στην κάλπη των εκλογών: ‘Η είσαι με την πολιτική της εμπλοκής, που κάνει τον λαό στόχο και θύμα των ανταγωνισμών, ή επιλέγεις να γίνει ισχυρό το ΚΚΕ, για να δυναμώσει η πάλη ενάντια σε όλα τα επικίνδυνα σχέδια».

Καλώντας το λαό να μην περιμένει σωτήρες να σώσουν μετά τις εκλογές, επεσήμανε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο από τον ίδιο και κατέληξε: «Ψηφίζουμε όλοι για δυνατό ΚΚΕ γιατί πρωταγωνιστεί στην οργάνωση των αγώνων, όπως έπραξε και τα προηγούμενα χρόνια, πρωτοστατεί στην οργάνωση της κοινωνικής συμμαχίας εργατών, αγροτών αυτοαπασχολούμενων κλπ, οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ ήταν δίπλα σε κάθε πρόβλημα του λαού, ανέδειξαν προβλήματα, ενώ δεν έχουν καμιά σχέση με την σαπίλα που εμφανίζεται κάθε τόσο σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Ψηφίζουμε όλοι ΚΚΕ, γιατί η ψήφος αυτή επιστρέφει στο λαό ως στήριγμα του και δεν μεταλλάσσεται πολιτικά με μεταγραφές βουλευτών!».

Στη σύσκεψη παραβρέθηκε πραγματοποιώντας παρέμβαση και η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του Κόμματος, Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, καλώντας σε μαζική υπερψήφιση του ΚΚΕ μπροστά στις βουλευτικές εκλογές, των κομμουνιστών και όσων συμπορεύονται μαζί τους και στις κάλπες που θα στηθούν μέσα στο χρόνο για Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές.

Περιοδεία του Γιάννη Ντουνιαδάκη στην Πάτρα
Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...