Περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο

Μητσοτάκης
Επίσκεψη Μητσοτάκη στον Έβρο / Πηγή: Eurokinissi

Στον Έβρο περιόδευσε σήμερα ο Κυρ. Μητσοτάκης, όπου επιθεώρησε την κατασκευή του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

«Η κατασκευή του νέου φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση για να νιώθουν ασφαλείς οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι κρατάνε πολύ υψηλά το φρόνημα της χώρας σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία», δήλωσε μετά την παρουσίαση για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών.

Στην παρουσίαση παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Επίσης, στα πλαίσια της επίσκεψής του στον Έβρο, ο Κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Όπως σημείωσε, “η επένδυση που θα γίνει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, μέσω της ιδιωτικοποίησης του θα το καταστήσει, αυτό όλοι οραματιζόμαστε, έναν πόλο ανάπτυξης όχι μόνο για την πόλη της Αλεξανδρούπολης, αλλά για ολόκληρη τη Θράκη”. Η ανάπτυξη βέβαια αυτή καμία σχέση δεν έχει με τις λαϊκές ανάγκες, το αντίθετο. Ενώ τα σχέδια που υπάρχουν για να γίνει το λιμάνι ορμητήριο πολέμου του ΝΑΤΟ είναι επικίνδυνα για το λαό μας, αφού καθιστούν την περιοχή στόχο άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών – αντιπάλων του ΝΑΤΟ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε ακόμα...