Περιοδείες του ΚΚΕ σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στην Αιτωλοακαρνανία

Στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του νομού Αιτωλοακαρνανίας περιοδεύουν κλιμάκια της Τομεακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 15 Ιούλη, έγινε περιοδεία στην ΠΥ Αμφιλοχίας με επικεφαλής την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος Αμφιλοχίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ενώ αντίστοιχα την Παρασκευή έγιναν περιοδείες στις ΠΥ Αγρινίου και Μεσολογγίου, με επικεφαλής τον Τίμο Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Αγρινίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και τον Θύμιο Γερολυμάτο, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και δημοτικό σύμβουλο Μεσολογγίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», αντίστοιχα.

Στις περιοδείες, αναδείχτηκαν για μια ακόμα φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε υλικά και υποδομές. Έντονος ήταν ο προβληματισμός του προσωπικού για το σύνολο των προβλημάτων, κύρια όμως για την υποστελέχωση, κάτι που αποδεικνύεται και από τις τελευταίες μετακινήσεις του προσωπικού για να καλυφθούν τα κενά στο νομό. Τα κλιμάκια του ΚΚΕ ενημέρωσαν για τις πρωτοβουλίες που παίρνει το ΚΚΕ για την ανάδειξη των προβλημάτων και τις προτάσεις που καταθέτει για τη λύση τους.

Οι περιοδείες συνεχίζονται τις επόμενες μέρες, συγκεκριμένα την Τρίτη 20 Ιούλη, ώρα 7:30 πμ, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου.

Δείτε ακόμα...