Πλατύ άνοιγμα με συσκέψεις ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή

Αφίσα ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

Συνέχεια στην προσπάθεια ενημέρωσης του λαού, με σκοπό να σημάνει συναγερμός ενάντια στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, στην οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν, αλλά και για να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, δίνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών, εξορμήσεων και συσκέψεων.

Οι συσκέψεις που προγραμματίζονται γι’ αυτές τις μέρες συνεχίζονται οι εξής:

Σάββατο 9 Απρίλη

– Στην Αλεξανδρούπολη, στον πεζόδρομο της Ακαδημίας, στις 6.30 μ.μ., πολιτική συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ με ομιλητή τον Διονύση Κλάδη, Γραμματέα της Επ. Περιοχής Αν. Μακεδονίας Θράκης και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στο Ηράκλειο, στην Παλιά λαχαναγορά, στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση, με θέμα: «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2022. Η ‘‘βαριά βιομηχανία’’ για τα κέρδη των τουριστικών ομίλων στις πλάτες των εργαζομένων και των επαγγελματιών», με ομιλητή τον Γιώργο Στεφανάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Κυριακή 10 Απρίλη

– Στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στις 11 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του Κόμματος στο νομό.

– Στο Αγρίνιο, στις 7 μ.μ., στην παλαιά Λαχαναγορά, συγκέντρωση με ομιλητή, τον Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

– Στη Νάξο, στις 11 π.μ. στην πλατεία παλιού δημαρχείου στην παραλία θα μιλήσει η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στην Καστοριά, στις 11 π.μ. στην πλατεία Μακεδονομάχων (βόρεια παραλία) συγκέντρωση με ομιλητή τον Γιάννη Κανάτσιο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

– Στο Ηράκλειο, στη 1 μ.μ. πολιτική συγκέντρωση των ΚΟ Χερσονήσου – Μινώα και Κατασκευών, στην ταβέρνα «Το παραδοσιακό» στου Κοκκίνη Χάνι,με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Δευτέρα 11 Απρίλη

– Στην Αλικαρνασσό, στις 7 μ.μ., Πολιτική Συγκέντρωση στην Πλατεία Αγ. Νικολάου με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τετάρτη 13 Απρίλη

– Στο Μεσολόγγι, συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, συγκέντρωση με ομιλητή τον Θανάση Χαστά, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

– Στη Λήμνο στις 8 μ.μ. στο κινηματοθέατρο ΜΑΡΟΥΛΑ θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης βουλευτής του ΚΚΕ.

Παρασκευή 15 Απρίλη

– Στο Ηράκλειο, στις 7 μ.μ. Πολιτική Συγκέντρωση στην Πλατεία Νίκαιας, με ομιλήτρια την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος του ΤΓ Ηρακλείου.

Σάββατο 16 Απρίλη

– Στο Ηράκλειο, στις 6 μ.μ. Εκδήλωση της ΚΟ Υγείας με θέμα: «‘‘Νέο’’ ΕΣΥ- φτιαγμένο από τα παλιά υλικά της εμπορευματοποίησης. Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την υγεία των σύγχρονων αναγκών μας», στην Ανδρόγεω, με ομιλητή τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος τη ΚΕ του ΚΚΕ.

 Τρίτη 19 Απρίλη

– Στην Ζάκυνθο, στις 8 μ.μ. στο (Θέατρο Σαρακινάδου) συγκέντρωση με ομιλητή τον Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...