Πλατύ άνοιγμα με συσκέψεις ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή

Αφίσα ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

Συνέχεια στην προσπάθεια ενημέρωσης του λαού, με σκοπό να σημάνει συναγερμός ενάντια στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, στην οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν, αλλά και για να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, δίνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών, εξορμήσεων και συσκέψεων.

Οι συσκέψεις που προγραμματίζονται γι’ αυτές τις μέρες συνεχίζονται οι εξής:

Σάββατο 16 Απρίλη

– Στο Ηράκλειο, στις 6 μ.μ. εκδήλωση της ΚΟ Υγείας με θέμα: «‘‘Νέο’’ ΕΣΥ- φτιαγμένο από τα παλιά υλικά της εμπορευματοποίησης. Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την υγεία των σύγχρονων αναγκών μας», στην Ανδρόγεω, με ομιλητή τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος τη ΚΕ του ΚΚΕ.

– Οι Τομεακές Οργανώσεις Καβάλας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ οργανώνουν σύσκεψη – συζήτηση, το Σάββατο 16 Απρίλη, στις 7μμ, στην αίθουσα του κινηματογράφου «OSCAR». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ευρωβουλευτής.

– Στις 11 π.μ., κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, θα προχωρήσει σε ανοιχτή σύσκεψη με φορείς και κατοίκους του Πλατανιά στο καφενείο «Αγιόκλημα».

– Στις 8 μ.μ. στα Χανιά, στο καφενείο του Κατζάκη Μανώλη στα Π. Ρούματα, η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση-συζήτηση. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης και βουλευτής του Κόμματος.

Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Β Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, καλεί στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Ε Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, καλεί στην πλατεία Θεμιστοκλή (Ταμπούρια). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

– Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας καλεί σε εκδήλωση – συζήτηση στο θεατράκι του ΠΠΙΕΔ Ν. Φιλαδέλφειας (Λεωφ. Δεκελείας 152 και Αττάλειας). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ.

– Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Ηρακλείου καλεί σε εκδήλωση – συζήτηση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος, Ν. Ηράκλειο). Θα μιλήσει ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος της ΚΕ.

Κυριακή 17 Απρίλη

– Στις 11:30 π.μ. στην περιοχή Σύνορα της Πάτρας, στο καφέ «Πέρασμα», συγκέντρωση των ΚΟΒ της περιοχής της ΤΕ Αχαΐας. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στις 6 μ.μ., εκδήλωση της ΤΕ Κιλκίς στην πλατεία – Πάρκο Κήπου στο Κιλκίς. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες Αναπήρων και Γονέων – Κηδεμόνων καλούν σε συγκέντρωση στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος ορ.). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

– Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟΑ καλεί σε συγκέντρωση στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος ορ.). Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της ΤΕ Μεταφορών.

– Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Γ-Δ Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, καλεί στην πλατεία Αγίας Σωτήρας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 18 Απρίλη

– Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Αμφιάλης και η ΚΟΒ Ταμπουρίων του ΚΚΕ, καλούν στην πλατεία Ζαρντεν (τριγωνάκι). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

 Τρίτη 19 Απρίλη

– Στην Ζάκυνθο, στις 8 μ.μ. στο (Θέατρο Σαρακινάδου) συγκέντρωση με ομιλητή τον Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 2 μ.μ., η ΚΟ Ευαγγελισμού καλεί σε εκδήλωση στο Δώμα του νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...