Πλατύ άνοιγμα με συσκέψεις ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή

Αφίσα ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

Συνέχεια στην προσπάθεια ενημέρωσης του λαού, με σκοπό να σημάνει συναγερμός ενάντια στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, στην οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν, αλλά και για να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, δίνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών, εξορμήσεων και συσκέψεων.

Οι συσκέψεις που προγραμματίζονται γι’ αυτές τις μέρες είναι οι εξής:

Σάββατο 26 Μάρτη

 Στην Κάρυστο, στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», στις 7 μ.μ., σύσκεψη συζήτηση για την εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παρασκευάς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Καρύστου.

– Στην Κάλυμνο, η Κομματική  Οργάνωση διοργανώνει πολιτική εκδήλωση – συζήτηση στις 7 μ.μ., στο θεατράκι του Δήμου (πάνω από το ΚΑΠΗ), με θέμα: «Ιμπεριαλιστικός Πόλεμος στην Ουκρανία. Οι συνέπειες για τους λαούς της περιοχής & η θέση του ΚΚΕ» και ομιλητή τον Νίκο Λάππα, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ. 

– Στη Λητή, στην Κοινότητα, στις 6 μ.μ., ανοιχτή σύσκεψη με θέμα «Οι εξελίξεις στην Ουκρανία και οι θέσεις του ΚΚΕ» με ομιλητή τον Γιάννη Καραμπίνο, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

– Η ΚΟΒ Ξηρομέρου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας οργανώνει σύσκεψη στο Αρχοντοχώρι στο καφενείο του χωριού, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος της ΤΕ.

Κυριακή 27 Μάρτη

– Στα Χανιά, η Τομεακή Οργάνωση διοργανώνει πολιτική εκδήλωση στις 7 μ.μ, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στην Κω, οι Κομματικές Οργανώσεις διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση – συζήτηση στις 11 το πρωί, στο Λαογραφικό Μουσείο Κω (Χάνι). Θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ. 

– Στην Κατερίνη, η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κατερίνης, διοργανώνει σύσκεψη στα γραφεία της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας, στις 7 μ.μ..

Δευτέρα 28 Μάρτη

– Στα Φιλιατά, η ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ διοργανώνει στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση – συζήτηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου. Ομιλητής θα είναι ο Λαέρτης Ρέγκας, γραμματέας της ΤΕ και δημοτικός σύμβουλος Φιλιατών. 

– Στη Ναύπακτο, στο Λιμάνι στις 7 μ.μ. συγκέντρωση με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

– Στη Θεσσαλονίκη, στο καφέ «Εκάβη» (Στρ. Γενναδίου 68) στις 8 μ.μ., διοργανώνεται σύσκεψη με θέμα «Ο πόλεμος στην Ουκρανία. Οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί και η εμπλοκή της Ελλάδας. Οι θέσεις του ΚΚΕ» όπου θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

Τρίτη 29 Μάρτη

– Στην Τρίπολη, συγκέντρωση ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας μας διοργανώνει η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ. στην Πλατεία Πετρινού.

Πέμπτη 31 Μάρτη

– Στην Πέρδικα, η ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση – συζήτηση στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο με ομιλητή τον Δώρη Δήμα, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Ηγουμενίτσας. 

– Στη Σιάτιστα, στις 7 μ.μ., οι Κομματικές Οργανώσεις της περιοχής, οργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση, στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή το Νίκο Χριστάνη μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

– Στη Φλώρινα, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ, οργανώνει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία (κανόνια) με ομιλητή το Γιάννη Κανάτσιο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

– Στην Πάτρα, στο Αμφιθέατρο των Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου, στη 1.30 μ.μ. συγκέντρωση με ομιλήτρια τη Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Παρασκευή 1 Απρίλη

– Στην Ηγουμενίτσα, η ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου, με ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη μέλος της ΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΚΚΕ.

– Στο Αίγιο, στο Πολιτιστικό Κέντρο, στις 7 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλητή τον Χρήστο Δάβουλο, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Αχαΐας.

Σάββατο 2 Απρίλη

– Στο Βαθύ της Ιθάκης, στον κινηματογράφο, στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλήτρια τη Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

– Στο Μεσολόγγι, στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, συγκέντρωση με ομιλητή, τον Θανάση Χαστά, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Κυριακή 3 Απρίλη

– Στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, στο δημοτικό Θέατρο, στις 8 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλήτρια τη Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δευτέρα 4 Απρίλη

– Στην Κάτω Αχαΐα, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλήτρια, την Ελένη Λάτα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Τρίτη 5 Απρίλη

– Στη Ζάκυνθο, συγκέντρωση με ομιλητή, το Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κυριακή 10 Απρίλη

– Στο Αγρίνιο, στις 7 μ.μ., στην παλαιά Λαχαναγορά, συγκέντρωση με ομιλητή, τον Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...