ΠΟΕΥΠΣ: Αθωώνει την πολιτική καταστολής της κυβέρνησης

Επίθεση της αστυνομίας στη συγκέντρωση των Πυροσβεστών στο υπουργείο πολιτικής προστασίας
Φώτο Αρχείου / Επίθεση της αστυνομίας στη συγκέντρωση των Πυροσβεστών στο υπουργείο πολιτικής προστασίας / Πηγή: Eurokinissi

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΕΥΠΣ) με ανακοίνωσή της, δικαιολογεί απόλυτα το ρόλο της, του απολογητή της κυβέρνησης της ΝΔ. Αθωώνει την πολιτική καταστολής της κυβέρνησης.

Προσπαθεί να μεταφέρει τις ευθύνες στον αρμόδιο Υφυπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, συγκαλύπτοντας τις ευθύνες της κυβέρνησης για την καταστολή και τα δύο θύματα που υπάρχουν από την βιαιότητα της επίθεσης των ΜΑΤ.

Η ΠΟΕΥΠΣ τις τελευταίες δεκαετίες έχει συναινέσει στις πολιτικές τόσο της σημερινής κυβέρνηση της Ν.Δ, όσο και οι προηγούμενες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Είναι αυτές που εφάρμοσαν και ανέχτηκαν τις ελαστικές μορφές εργασίας στο Πυροσβεστικό Σώμα με τρεις διαφορετικές ομάδες εργαζομένων, μόνιμοι, Πενταετούς Υποχρέωσης, Εποχικοί Πυροσβέστες.

Είναι αυτές που πετσόκοψαν τις δαπάνες του Κρατικού Προϋπολογισμού για το Πυροσβεστικό Σώμα.

Οι εργαζόμενοι στην Πυροσβεστική, χρειάζεται να τους γυρίσουν την πλάτη, να οργανώσουν τον αγώνα τους για την ανατροπή της αντιλαικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...