ΠΟΛ: Ο Κώστας Κυράνης κλήθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων – ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας: Συναντήσεις με τους πολιτικούς φορείς

Ο Κυράνης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος της ΠΟΛ στη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ναυτιλίας - 22/1/2021
Φώτο Αρχείου / Ο Κυράνης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος της ΠΟΛ στη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ναυτιλίας – 22/1/2021 Πηγή: ΠΟΛ

Εκπροσωπώντας τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ) ο Κώστας Κυράνης κλήθηκε από τη  Βουλή των Ελλήνων την  Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 να τοποθετηθεί στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου όπου και συζητήθηκε το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής  Πολιτικής με θέμα: «Ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική στον νησιωτικό χώρο, διατάξεις για συμμόρφωση με υποχρεώσεις διεθνούς ναυσιπλοΐας και την αναβάθμιση Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.» (2η συνεδρίαση – ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων).

Αυτό αποτελεί μία ακόμη σημαντική επιτυχία του συνδικαλιστικού κινήματος των Λιμενικών και της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Κεντρικής Ελλάδος που έχει επιδείξει μεγάλη και επιτυχή δραστηριότητα προβάλλοντας τα ζητήματα που αφορούν τους Λιμενικούς.


ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας: Συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς φορείς του Νομού

ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα αναφορικά με την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Ν. Μαγνησίας και Β. Σποράδων και για το λόγο αυτό η τοπική ένωση πραγματοποιεί συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς φορείς του Νομού προκειμένου να αποκατασταθούν οι αδικίες με τη μείωση των οργανικών θέσεων αλλά και τον Καλλικράτη του 2014 όπου και καταργήθηκαν υπηρεσίες όπως αυτές του Αγ.Ιωάννη Μουρεσίου και της Γλώσσας Σκοπέλου ενώ πολλοί είναι και οι Λιμενικοί που μετατέθηκαν και σήμερα δεν μπορούν να επιστρέψουν στον τόπο συμφερόντων τους.

Κτίριο Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου
Φώτο Αρχείου / Κτίριο Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου / Πηγή: alt.gr

Δείτε ακόμα...