ΠΟΛ: Προσπάθεια χειραγώγησης της συνδικαλιστικής έκφρασης από το ΚΛ Κέρκυρας

Λιμενικό Σώμα - Παράκτιο περιπολικό ΛΣ136 (CB-90 H.C.G) πλαγιoδετημένο μπροστά στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας
Φώτο αρχείου / Λιμενικό Σώμα – Παράκτιο περιπολικό ΛΣ136 (CB-90 H.C.G) πλαγιoδετημένο μπροστά στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας / Πηγή: Eurokinissi

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ) με ένα δελτίο τύπου κάνει λόγο για προσπάθεια χειραγώγησης της συνδικαλιστικής έκφρασης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο (ΚΛ) Κέρκυρας. Ταυτόχρονα η ΠΟΛ εκφράζει την απόλυτη στήριξη στο ΔΣ της Ε.Π.Λ.Σ. Βορείου Ιονίου. Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου της ΠΟΛ:

Είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης της συνδικαλιστικής έκφρασης

Το Δ.Σ. της ΠΟΛ παρακολουθεί με έκπληξη αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον το μείζον θέμα που έχει προκύψει στο Κ.Λ. Κέρκυρας. 

Μετά τη σχετική ενημέρωση που λάβαμε από την Ε.Π.Λ.Σ. Βορείου Ιονίου  εκφράζουμε την απόλυτη στήριξη στο ΔΣ της Ένωσης και στο σύνολο των υπηρετούντων στην Λιμενική Αρχή της Κέρκυρας καταδικάζοντας απερίφραστα κάθε φαινόμενο κακοδιοίκησης που προβαίνει εις βάρος της υπηρεσιακής ακεραιότητας των συναδέλφων. 

Η Ομοσπονδία μας θεωρεί ως μέγιστη προσβολή την προσπάθεια χειραγώγησης της συνδικαλιστικής έκφρασης, δηλώνοντας ότι ανάλογες ενέργειες δεν είναι ικανές να την εμποδίσουν και να τη φιμώσουν.

Ζητούμε την άμεση παρέμβαση της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας για την αποκατάσταση της ομαλότητας  σε αυτήν την Υπηρεσία.

Δείτε ακόμα...