Πόλο Ανδρών: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 4-20

Φωτο Αρχείου / Πηγή: Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός επικράτησε πολύ εύκολα όπως δείχνει και το σκορ στον τελικό του κυπέλλου πόλο στους άνδρες που έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού στην Βουλιαγμένη.

Μάλιστα η διαφορά των 16 τερμάτων αποτελεί ρεκόρ για τελικό στην ιστορία του θεσμού. Ένα ακόμη ρεκόρ αποτελούν και τα 7 τέρματα που σημείωσε ο Γενηδουνιάς σε τελικό κυπέλλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 1ο οκτάλεπτο το σκορ ήταν 0-7 για τον Ολυμπιακό έχοντας ξεκαθαρίσει ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο. Οι πολλές αλλαγές για τον Ολυμπιακό έδωσαν την δυνατότητα στην ΑΕΚ να αποφύγει τον απόλυτο διασυρμό. Το τελικό 4 – 20 βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν το 22ο κύπελλο στην ιστορία τους.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-7, 1-2, 2-4, 1-7

ΑΕΚ: Φλέγκας, Καζάζης , Σταμέλος, Κουτσιαλής 1 , Βούκσεβιτς 1, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 2, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος , Βέκκος, Μαυρωτάς , Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζερδεβάς, Γραμματικός, Σκουμπάκης 5 , Γενηδουνιάς 7, Αργυρόπουλος 4, Πρέκας , Δερβίσης, Κάκαρης , Μουρίκης, Καπότσης 1 , Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 1, Γαλανόπουλος.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...